Kemaskini WP Self-Hosted Dengan WP-Cli

Windows 8 Consumer Preview ISO Dilepaskan

Wordless Wednesday #11

  • http://www.azhafizah.com/ Kikikoko

    eh,screen nya mana?tercabut suda..

    • http://lazaac.com lazaac

      @Kikikoko, tercabut suda… mau tukar monitor.. :p

  • http://beckhrooy.com beckhr00y

    screen dia terbalik 360 degree ke

    • http://lazaac.com lazaac

      @beckhr00y, hehe… style jgak soalan ni… tcabut dah tu bro.. :gila:

  • http://www.udinz.com fakhruddin

    hehe…terbaik!
    skrin dah melayang entah kemana…

    • http://lazaac.com lazaac

      @fakhruddin, haha, dah pasang balik dah.. :p

  • http://diarymissnick.blogspot.com missNick

    hahahaha mana screen???? lucu plak tengok mcm tu ;P

    • http://lazaac.com lazaac

      @missNick, haha, skrin kena tanggal sbb nak tukar monitor lcd nyer ngan yg baru.. :up:

  • http://langkawihomestay.net LangkawiHomestay

    sparepart ke ni :)

    • http://lazaac.com lazaac

      @LangkawiHomestay, eh xla… oleh pakai lg ni, cuma monitor dia jer xmenyala dah.. nak kena tukar…

  • http://misskonspirasi.blogspot.com/ misskonspirasi

    u kutip katne ni anyway yg buat i siap buboh kekomen tgk sticker pirate epal nun hihi

    • http://lazaac.com lazaac

      @misskonspirasi, hihi, berminat ker ngan sticker comey tu..? haha :gila:

  • http://faizfakhirin.blogspot.com faizfakhirin

    melayang kemana bro screen tu?..or cabut tampal kt dinding..hehehe

    • http://lazaac.com lazaac

      @faizfakhirin, haha, dah pasang balik ler bro.. nak gi tukar lcd nyer… :) muehehe…

  • http://bizkowtlermaow.blogspot.com/ AieN

    perghhh..tercabut..bahaye..ganas nyelah..

    • http://lazaac.com lazaac

      @AieN, haha… ganas tak ganas la.. mujur xrosak suma.. :gila:

  • http://hairilhazlan.com mancai

    senasib kita bro…

    • http://lazaac.com lazaac

      @mancai, aik, knapa ngan laptop bro..? hancur jgak..? haha.. :gila:

  • http://cahayatwinz.blogspot.com Ckin Kembaq

    haha..terbaik..hilang mana?

  • http://lazaac.com lazaac

    @Ckin Kembaq, hihi… lazaac cabut dah.. bkn hilang tu.. tanggalkan jer, nak tukar monitor br.. hihi.. :gila:

  • http://mobilityworlds.com/ shraqs

    Ganaz nih… main kasar!

  • http://lazaac.com lazaac

    @shraqs, haha, xganaz mana pun bro… dah biasa hancurkan laptop… hahaz!

  • http://www.aktechpage.com aktechpage.com

    Huhuhuh.. sudah arwah ka bro?? tahun bila laptop ni dibeli???

  • http://lazaac.com lazaac

    @aktechpage.com, lama jgak la bro… tahun 2009 gitu.. tp nak wat mcm mana, brg acer.. xbrapa tahan…

  • http://wanwidget.com/ Juan

    ni macam laptop acer jer lazaac

  • http://www.aktechpage.com aktechpage.com

    @lazaac,

    Biasalah brand Acer, murah tp kena jaga elok2…

  • http://lazaac.com lazaac

    @Juan, mmg pun bro… Acer Aspire 4530… nak repair lcd monitor dia jer dlm RM3++.. hihihi… :p

  • http://caliphshuriken.blogspot.com caliph

    skrin invi mode, hikk…