Bye2 Ghost, Guna Balik WordPress

Salam.. Ok, aku terpaksa revert back, kononnya dulu nak merasa pakai Ghost, konon rare.. Harey la, boring pakai Ghost tu sebenarnya, komuniti dia x seaktif WordPress, so dia nyer pembangunan teknologi & features memang ke longkang saja.. Walaupun aku xlagi aktif update blog(macam dlu2), tp aku still lg follow dorang ni.. So tanpa segan silu dan confident nyer, aku terpaksa pakai WordPress balik.. Malu!