Banyak sangat langganan, topup habis macam tu jer..?

Salam, minggu lepas aku ke Celcom Centre atas urusan pembayaran langganan internet.. Dalam duk membayar tu, tiba2 aku tertanya(sbb tiba2 terlintas kat kepala) akak kat kaunter tu, asal eh bila topup jer mesti xsampai sehari habis semuanya..? Akak tu pun dgn confidentnya ckp yg aku ada langgan pape ni, then aku minta tolong akak tu checkkan, dan mmg terbukti mmg ada dekat 3 langganan haram utk no Celcom aku.. Aku pun minta la akak tu deletekan segala bentuk langganan yg mmg aku xlanggan pun, then akak tu share something ngan aku..
Continue reading Banyak sangat langganan, topup habis macam tu jer..?

Bye2 Ghost, Guna Balik WordPress

Salam.. Ok, aku terpaksa revert back, kononnya dulu nak merasa pakai Ghost, konon rare.. Harey la, boring pakai Ghost tu sebenarnya, komuniti dia x seaktif WordPress, so dia nyer pembangunan teknologi & features memang ke longkang saja.. Walaupun aku xlagi aktif update blog(macam dlu2), tp aku still lg follow dorang ni.. So tanpa segan silu dan confident nyer, aku terpaksa pakai WordPress balik.. Malu!